Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Berenparade & Nieuwjaarsreceptie

Tijdens WinterBornemLand kan je een maand lang genieten van heel wat (kerst)activiteiten. We sluiten deze magische kerstperiode dan ook graag af in stijl op zaterdag 7 januari '23.

MAGISCHE BERENPARADE

We starten onze voorlaatste dag van WinterBornemLand om 17.15 uur met een groot spektakel. Zag jij ooit al eens lichtgevende beren wandelen door de straten? Kom naar het centrum van Bornem en geniet van een ongelooflijk mooie lichtshow met animatie.
De parade vertrekt om 17.15 uur voor een eerste keer aan cc Ter Dilft en gaat helemaal tot aan het Landhuis. Om 20 uur zie je de beren opnieuw verschijnen en gaat de magische parade van aan het Landhuis richting het cultuurcentrum. 

NIEUWJAARSRECEPTIE

Klink samen met ons op het nieuwe jaar! Tussen 18 en 20 uur wensen we jou het beste voor 2023 op het Kardinaal Cardijnplein met een lekker hapje en drankje erbij. Je kan kiezen uit heel wat lekkers zaterdagavond. Er staan verschillende kraampjes en een grote toog op het plein. Kijk daarom goed naar de wegwijzers om je naar het hapje of drankje van je keuze te leiden. 

SLOTDAG WINTERBORNEMLAND

Op zondag 8 januari sluiten we WinterBornemLand echt af en kan je nog genieten van: 

  • Champagne met oesters vanaf 11 uur
  • Dekentjesfilm 'Pettson & Findus' om 11 uur
  • Eindfeestje in de almhut 'The Final Countdown' vanaf 18 uur
Gepubliceerd op 4 jan 2023
Nieuwsoverzicht
Berenparade

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 08
e-mail
evenementen@bornem.be

Van maandag t.e.m. vrijdag telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. 

Deel deze pagina