Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ken jij Hoplr al?

Robin en Anouar wel! Zij kwamen onlangs in onze gemeente wonen en zijn fervente Hoplr-fans.

“We komen vanuit 'de grote stad Antwerpen' waarin het leven veel gejaagder en onpersoonlijker was dan hier. Maar zelfs in gemeenten en dorpjes verdwijnt dit stukje. Na 2 jaar kenden we nog geen enkele buur in de straat. Toen kregen we een flyer in de bus van Hoplr. We vonden het zo'n fijn initiatief dat we er meteen opgesprongen zijn. We zijn beiden heel sociale mensen en helpen daarnaast ook gewoon graag. Het evolueerde al naar eigen mini-evenementjes én anderen deden hetzelfde. Een yogasessie in het park, een wandeling, tot zelfs buren die een overschotje aan eten aanboden, je kon het zo gek niet bedenken. Bij ons was er zelfs iemand in de straat die aanspreekpunt was voor de ouderen, waarvoor Hoplr moeilijker toegankelijk is. Zij konden dan via een GSM-nummer vragen om hulp bij een boodschapje, gezelschap... waarop een oproep werd gelanceerd in de app.

Kortom als je alles eruit haalt, voel je je een pak minder eenzaam in je buurt en voelt je woonplaats pas echt aan als je thuis.”

Doe zoals Robin en Anouar en leer je buurt beter kennen via Hoplr!

Momenteel zijn al 50% van onze Bornemse gezinnen lid. Dit is gratis. Je ontvangt dan gemeentelijke info over o.a. wegenwerken en activiteiten in je buurt. Leden van een buurt kunnen er met elkaar info delen.

Als gemeente kunnen we deze berichten uiteraard niet lezen. What happens in de buurt, stays in de buurt! Meld je aan via hoplr.com

Gepubliceerd op 31 jan 2023
Nieuwsoverzicht
Hoplr

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina