Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kunst in de Hof van Aline

Op pinksterzondag en -maandag organiseert de cultuurraad een kunstmarkt in Mariekerke.

Je vindt de markt tussen 11 en 18 uur in de Hof van Aline, gelegen tussen het Kroeske (kruispunt Droogveldstraat-Paardenstraat) en de Scheldedijk (Droogveldstraat 1).

De kunstmarkt wordt opgeluisterd door de 13-koppige jazzband The Oak River Jazzband. Dat is een groep enthousiaste liefhebbers van oude stijl-jazz die onder leiding van Stef Spiessens hun enthousiasme al spelend doorgeven aan de toehoorders.

Net zoals de voorbije jaren sluit de kunstmarkt aan bij het Palingfestival dat weer helemaal terug is met een grote tent op het Kouterplein en randactiviteiten zoals boottochten, circus-demonstraties en “Art of Africa”, een tentoonstelling rond Afrikaanse kunst van Molly Winkelmans, in de kerk van Mariekerke.

Deelnemende kunstenaars aan de kunstmarkt zijn: Angèle Van Keer, Angèle van Hove, Yves Van Damme, Marie-Louise Broeckx, Eddy Nijs, Irene De Ceulaer, Paula Reinehr, Nadine Massa, Griet Bertels, Jean-Pierre Grumeau, Hugo Van Herbruggen, Nestor De Clerck, Wendy Vallons, Ria Van Vossel en Greet Wuyts.

Gepubliceerd op 22 mei 2023
Nieuwsoverzicht
Schilder

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 49
e-mail
cultuur@bornem.be

Deel deze pagina