Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wereldfestival Ezperando

Op zondag 28 mei kan je vanaf 13.30 uur naar de 14e editie van het wereldfestival Ezperando.

Ezperando is een gezellig, kleurrijk, vernieuwend én afvalvrij wereldfestival. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de geweldige sfeer en de dansbare vibes die door een heel diverse reeks muziekgroepen geproduceerd worden: De Planken trappen het feest in gang met een wervelend concert voor de hele familie, de Rumbaristas zetten met hun Zuiderse ritmes Breeven in vuur en vlam. De One Revolution band fleurt het domein op met hun reggae, waarna Merdan Taplak als Belgisch-Turkse deejay met zijn oosterse beat-brassband het podium kan opwarmen voor de Soulshakers.

Naast het podium zorgen de DJ’s van de muziekacademie en de Fanfakids voor de nodige ambiance. Bovendien is er ook een heel aanbod aan workshops in en naast de workshoptent: juwelen maken uit El Salvador, Mexicaanse klei boetseren, macramé en acrobatische toeren uithalen met El Circo Fiasco.

Natuurlijk is er zoals altijd een gezellige markt en een wereld aan culinaire pareltjes en drankjes, geserveerd op échte borden en écht bestek! Kortom: een restaurant-ervaring op een afvalvrij (!) festivalterrein.

De opbrengst van het festival gaat integraal naar de projecten in het Zuiden van de 3 Bornemse 4e pijlerorganisaties: vzw Mondibel, vzw Finado en vzw Sprinkle. Zij zorgen samen met gemeente Bornem en een uitgebreid team van gemotiveerde vrijwilligers elk jaar opnieuw voor de organisatie van het festival. 

Gepubliceerd op 24 mei 2023
Nieuwsoverzicht
Ezperando

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41 - 432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 45
e-mail
mondiaal@bornem.be

Deel deze pagina