Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken op Puursesteenweg tussen spoorweg en kruispunt Lodderstraat/Klein-Mechelen

Van 20 februari tot en met 17 maart 2017 vinden noodzakelijke kabelwerken plaats in functie van Pidpa en Eandis.

De werken vinden plaats in het deel Puursesteenweg tussen spoorweg en kruispunt Lodderstraat/Klein-Mechelen. Een aannemer gaat de leidingen vernieuwen en extra kabels aanbrengen. Hiervoor zal het fietspad opengebroken worden, aangezien alle leidingen ondergronds liggen. De werfzone zal zich dus gedeeltelijk op de rijbaan bevinden.

Om de veiligheid van het doorgaand verkeer en van de werknemers te garanderen, is het noodzakelijk om éénrichtingsverkeer in te voeren. De rijrichting is vanaf Pedro Colomalaan naar kruispunt Lodderstraat/Klein-Mechelen. Fietsers kunnen wel in beide richtingen over de Puursesteenweg.

Fietsers kunnen vanaf kruispunt Lodderstraat het normale fietspad richting spoorweg volgen en worden afgeschermd van het doorgaand verkeer en de werfzone.

We voorzien een omleiding vanaf kruispunt Lodderstraat/Klein-Mechelen via Klein-Mechelen naar Rijksweg, Industrieweg en Pedro Colomalaan. De omleiding geldt enkel tijdens de dagen dat er gewerkt wordt, dus niet tijdens weekends, en is enkel voor gemotoriseerd verkeer.

De aannemer doet er alles aan om de werken sneller klaar te hebben.

Alle bedrijven blijven bereikbaar vanuit richting centrum.

Wij hebben ook goed nieuws voor de fietsers! Na de werken zal het fietspad opnieuw worden aangelegd. Er is gekozen voor asfalt voor een beter trillingscomfort voor de tweewielers.

 

Gepubliceerd op 17 feb 2017
Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 20
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
patrimonium@bornem.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Deel deze pagina