Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ezperando verjaart!

Ezperando wordt 10! Dat betekent een spetterende feesteditie met alweer een schitterend aanbod aan de swingendste deuntjes voor jong en oud, leuke workshops en animatie a volonté, (h)eerlijke hapjes en drankjes, en nóg meer ambiance dan anders!

Op 4 juni is iedereen vanaf 13.30 uur weer welkom in Breeven. Daar vindt dit jaar de tiende editie van het gratis wereldfestival Ezperando plaats.

Een feestelijke murga trapt deze editie op gang. Er zullen ook weer allerlei workshops zijn voor jong en oud. Wil je zelf muziek maken? Creatief knutselen? De circusartiest in jezelf ontdekken? Te weten komen welk wild dier jij bent? Op Ezperando kan het allemaal!

Onze volgende gasten zijn niemand minder dan Radio Oorwoud! Hannelore Bedert, Sien Wynants van Ketnet en hun beestige vrienden staan garant voor wild plezier voor het hele gezin.

Daarna is het de beurt aan de exotische deuntjes van Quantum Café, Dynamo Zjosss, Koba en Raphael. Als je dan ook nog met een verfrissend drankje in de hand gaat kuieren op de gezellige wereldmarkt, waan je je helemaal in zuiderse sferen. Afsluiters die het feest compleet maken zijn zoals gewoonlijk de jongens van Soul Shakers. Check het hele programma op ezperando.be.

Ezperando staat voor diversiteit, kleur en amusement, en dat allemaal in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat namelijk integraal naar projecten van de vijf Bornemse vzw's die in het Zuiden actief zijn.

Als bezoeker draag je dus al je steentje bij, maar wil je nog meer doen? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om mee te helpen met opbouwen, afbreken, of meedraaien op de dag zelf. Wil je dus graag een of meerdere shiften helpen en proeven van de sfeer achter de schermen? Stuur dan een mailtje naar lies.vervloet@bornem.be.

Tot op Ezperando!

 

 

Gepubliceerd op 9 mei 2017
Nieuwsoverzicht
Affiche Ezperando 2017

Meer info

adres
Broekstraat 40b2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 44
Fax fax
03 890 69 31
e-mail
mondiaal@bornem.be

Deel deze pagina