Bekijk online
Ga naar website

Consumptiechequekaart

Sfeerbeeld
Beste ondernemer/handelaar

Eind 2020 lanceert gemeente Bornem een consumptiechequekaart voor het gemeentepersoneel. Hiermee wil de gemeente meteen een extra ondersteuning geven aan onze lokale economie.
Elk jaar laadt de gemeente een bepaald bedrag op deze kaarten op die de medewerkers dan kunnen spenderen bij de Bornemse handelaars. De enige voorwaarde is natuurlijk dat deze handelaar aangesloten is bij het systeem van de Bornembon.
Momenteel ben je het gewend om Bornembonnen volledig te ontwaarden. Dat blijft ook zo voor kaarten die nu al in omloop zijn. De nieuwe consumptiechequekaart kan wel partieel ontwaard worden. Om deze functionaliteit te activeren, log je uit en terug in.
Het grootste verschil met de gewone Bornembon, buiten het partieel ontwaarden, is het feit dat de kaart eigendom blijft van de medewerker van de gemeente. Je moet deze kaarten dus niet inhouden, maar teruggeven aan het personeelslid.

De gemeente organiseert een informatiesessie via Teams waarin we de verschillen tussen de diverse bonnen nog eens duidelijk uitleggen. Deze sessie wordt opgenomen en doorgestuurd naar elke aangesloten handelaar. De handelaars die niet aanwezig kunnen zijn voor de sessie kunnen op deze manier de opname op een gepast moment bekijken.
De informatiesessie vindt plaats op 7 januari 2021 om 20 uur. Inschrijven voor deze sessie kan via economie@bornem.be. Na inschrijving ontvang je de deelnamelink. Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen via economie@bornem.be.

Met vriendelijke groeten
Gemeente Bornem

Inhoud


Nieuws


Hingenesteenweg 13 2880 Bornem | T 03 890 69 06 | communicatie@bornem.be | www.bornem.be
uitschrijven