Bekijk online
Ga naar website

Handelaarsnieuwsbrief 1

Valentijn

Sfeerbeeld
Eerste digitale handelaarsbrief

Beste handelaar

Vandaag kan je de eerste digitale handelaarsnieuwsbrief lezen.
In dit digitale tijdperk konden we niet achterblijven om jou, als handelaar, zo snel op de hoogte te brengen van alles wat er reilt en zeilt in Bornem, van koopzondagen tot specifieke wetgeving, van verslagen tot concrete evenementen. We plannen 4 nieuwsbrieven per jaar, maar afhankelijk van onze activiteiten kan dit aantal vermeerderen.

In 2013 richtten we ook onze adviesraad lokale economie op. Hierin zitten zowel afgevaardigden van de handelaarsverenigingen, de aangesloten verenigingen en niet aangesloten, KMO, Unizo, Voka, bedrijven, vrije beroepen… Samen bespreken en evalueren we onze activiteiten en nieuwe acties, zowel op korte als lange termijn. Bepaalde acties vragen iets meer tijd, aangezien ze de nodige inspanningen en investeringen vragen. Ze zullen dus pas later zichtbaar worden, maar vragen nu al actie en planning. Het belangrijkste is dat die actie vandaag ondernomen wordt om Bornem en haar deelgemeenten klaar te maken voor de toekomst.

Met deze digitale nieuwsbrief willen we jou vooral zo snel en correct mogelijk informeren. Geef ons gerust feedback en laat weten wat jij belangrijk vindt. Deze nieuwsbrief moet voor jezelf en je collega’s een bron van informatie en inspiratie worden. We kijken alvast vooruit naar komende activiteiten en verkoopacties.

Ken je een handelaar die deze nieuwsbrief ook nog moet ontvangen? Geef ons dan zeker een mailadres via economie@bornem.be , wij zorgen voor de rest.
Wij wensen je alvast veel leesplezier en een fantastisch 2014!

Inhoud


Nieuws


Hingenesteenweg 13 2880 Bornem | T 03 890 69 06 | communicatie@bornem.be | www.bornem.be
uitschrijven