Jeugdhuis Kadee

Kadee

Kadee is niet enkel een plaats waar feestjes doorgaan en op andere dagen een frisse pint te drinken valt. We zijn meer dan dit. We zijn een organisatie die al meer dan 40 jaar bestaat, voor en door jongeren. We bieden kansen aan jongeren om te experimenteren en zich te ontplooien.

Door jongeren

Wil je graag eens een pintje tappen, een fuif organiseren, iets vernieuwen, een activiteit in elkaar steken,… dan ben je bij Kadee aan het juiste adres. We staan open voor nieuwe jongeren en geven hen mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Elk jaar komen we nieuwe mensen tegen die mee willen bouwen aan Kadee, mensen die mee willen werken aan de dagelijkse werking en mensen die het jeugdhuis willen vormen naar hun eigen idee. Die kans krijgen ze ook allemaal.

Voor jongeren

De doelgroep die we willen aanspreken zijn jongeren, al loopt er hier en daar wel eens een oude rot rond. We willen jongeren een veilige en aangename omgeving bieden om te kunnen experimenteren. Wie experimenteert, zal natuurlijk ook wel eens een fout begaan. In Kadee proberen we deze niet af te straffen, maar net met z'n allen naar een positieve manier zoeken om hiermee om te gaan. Iedereen krijgt een kans.

 

https://www.facebook.com/JeugdhuisKadee/

Contactgegevens

adres
Barelstraat 111/a2880 Bornem
e-mail
e-mail
website
website

Categorie