Bekijk online
Ga naar website

Bornem - Nieuws voor ondernemers

Sfeerbeeld
Beste Bornemse ondernemer

Van zaterdag 11 december 2021 tot zondag 9 januari 2022 organiseren wij WinterBornemLand in Bornem-centrum met tal van activiteiten, een schaatspiste, optredens, animatie, een parade en zoveel meer. We bouwen een heus kerstdorp met gezellige winterchalets, uitgebaat door verenigingen en horeca. Binnenkort lees je heel het gedetailleerde programma op onze sociale media en we bussen ook heel groot Bornem met ons uitgebreid programma.  

Tijdens heel de periode zal er een groot LED-scherm (8m² P6) in dat kerstdorp op het Kardinaal Cardijnplein staan waarop de programmatie te zien is, alsook enkele kortfilms tijdens de kerstvakantie (gedurende een uurtje per dag). Voor het overige willen we hier graag onze partners en sponsors op vermelden.  

Wil jij jouw bedrijf ook (nog eens) in de kijker zetten? Dat kan heel eenvoudig en het krijgt grote visibiliteit en dit gedurende een hele maand!  

Wij bieden volgende opties aan: 
een slide op volledig scherm voor € 500 (jouw logo of een beeld van jouw bedrijf) 
een slide op 1/2de scherm kost € 300 (jouw logo) 
een slide op 1/4de scherm kost € 150 (jouw logo) 

Wil je met jouw bedrijf gebruikmaken van deze unieke kans? 
Stuur dan vóór 16 november 2021 een e-mail met de gewenste optie + je logo naar economie@bornem.be en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf in de kijker staat.  

Inhoud


Nieuws


Hingenesteenweg 13 2880 Bornem | T 03 890 69 06 | communicatie@bornem.be | www.bornem.be
uitschrijven