UiTPAS

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je overal in Vlaanderen punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. UiTPAS is tevens een kortingkaart voor wie het financieel moeilijker heeft.

Waar kopen?
UiTPAS is er voor elk lid van het gezin. Hij staat op naam, kost € 5 en is levenslang geldig. Neem dus zeker je identiteitskaart (ook eventueel de kids ID) mee naar één van de verkooppunten: CC Ter Dilft, sportcentrum Breeven, gemeentehuis, bib, sociaal huis, Buurtkar. Je krijgt meteen ook enkele welkomsvoordelen op je kaart om ter plekke op te halen.

Punten sparen en ruilen
Telkens wanneer je deelneemt aan een UiT-activiteit, kan je een punt sparen. Dat doe je door je pas te scannen aan de spaarzuil, telkens te vinden bij de toegang van de activiteit. Het kan ook door een QR code te scannen met je smartphone.

Gespaarde punten kan je voor heel wat voordelen omruilen. Denk aan gratis tickets voor een voorstelling, een korting op een boek, een drankje na een concert en zoveel meer! Hier vind je alle omruilvoordelen Om je punten om te ruilen ga je ter plekke, maar soms kan het ook online.

Kortingskaart voor mensen met een laag inkomen
Mensen van Bornem met een laag inkomen krijgen met hun UiTPAS 80% korting op alle UiTPAS-activiteiten van Bornem (niet in de andere gemeenten). Zij kunnen een UiTPAS kopen aan 1 euro in de bib, het Sociaal Huis en de Buurtkar. Kijk hier voor meer info.

Waar kan ik mijn UItpas gebruiken?
Kijk op uitpas.be om te zien wat je ermee kan doen.
Je kan de pas gebruiken bij alle activiteiten en evenementen die de gemeente organiseert, maar ook bij andere organisaties zoals Airworld, Bbounce, YES-events, sport na school, yogastudio Grete Vliegt,…

De activiteiten vind je ook op Uit in Bornem (of Uit in Vlaanderen) en je herkent ze aan het UiTPAS-logo.