Art of Faith festival

Wanneer

  • 3 mei 2024
    van 15.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
De Abdij van Bornem
adres
Kloosterstraat 71 2880 Bornem

Info

Ontdek het Art of Faith Festival van 3 tot 5 mei in de Abdij van Bornem. Het is een familiefestival waar muziek en kunst de bezoekers kunnen inspireren en waar jong en oud elkaar ontmoeten. Muziek, kunst en geloof komen samen in een inspirerende omgeving. Dit jaar opent het festival voor de tweede keer de deuren op het abdijdomein. Op het programma staan workshops, optredens en een kunstexpositie, geïnspireerd door de christelijke traditie en toegankelijk voor iedereen. Georganiseerd door 'He is alive', biedt het festival de kans om de verbinding tussen geloof en creativiteit te verkennen tegen de achtergrond van een historisch betekenisvolle locatie. 


Meer info op de website AOFF


Gastgezinnen:


Om de verblijfskosten van artiesten te drukken is de organisatie nog op zoek naar verschillende gastgezinnen die de artiesten gastvrij willen ontvangen en een slaapplaats kunnen bieden (liefst in een straal van 10 km rond de abdij van Bornem). Gastgezinnen krijgen gratis weekendtickets voor het festival.


Reservaties:


Gezien de verwachte belangstelling en de beperkte capaciteit van de locatie, wordt aangeraden om tickets zo snel mogelijk te reserveren.

Alle activiteiten