Niet te missen zomerevents in #Beurm

Op donderdag 20 juni geven we het startschot van een zomer vol evenementen in Bornem.

Donderdag 20 juni sluiten Wim Soutaer en Charles Van Domburg van The Magical Flying Thunderbirds de afterworkshopping af aan het Landhuis. Tijdens deze dag kan je al extra voordelig aankopen bij de handelaars van 15 tot 21 uur.

Op zondag 23 juni van 11 tot 18 uur is het Ecotuinendag op domein Kloosterheide. Je kan daar workshops volgen i.v.m. ecologisch tuinieren e.d., een geleide wandeling doen en genieten van optredens, hapjes en drankjes.

Op 6 juli is er van 16 tot 21 uur een avondmarkt in de Boomstraat.

“Bornem zingt” met haar feestmarkt is er traditiegetrouw op zaterdag 3 augustus. Wil je mee op het podium, samen met Donaat Deriemaeker, om samen met Bornem luidkeels mee te zingen? Mail dan voor 15 juli naar economie@bornem.be. Je krijgt een exclusieve T-shirt, hapjes en drankjes.

De Verenigde Handelaars werkten samen met GLS een sound-en-lightspektakel uit dat plaatsvindt aan het Landhuis op zaterdag 17 augustus. Binnenkort lees je hierover alles.

Op zondag 1 september pakken we uit met “Dag van de Bornemnaar”, een keitoffe familiedag in het Breeven met optredens van de KetnetBand, Les Copines, lokale artiesten en exclusieve attracties ter land, ter zee en in de lucht. Kom vanaf 12 tot 19 uur gratis mee genieten.

Ooit al eens een professionele modeshow meegemaakt in de kerk? Dat kan nu! Boek tijdig je tickets bij de Verenigde Handelaars, want op donderdag 5 september om 20.30 uur (deuren 19.30 uur) presenteren zij “Heavenly fashion”. Exclusieve toegang! OP is OP!

Van vrijdag 20 tot zondag 22 september bruist Bornem ten volle. Op het Kardinaal Cardijnplein vinden verschillende optredens plaats. Op vrijdag 20 september is er een DJ-set van 18 tot 1 uur. Op zaterdag- en zondagavond vinden er verschillende optredens plaats van Vlaamse artiesten, zoals Mama’s Jasje, Willy Sommers, enz. Je kan het hele weekend genieten van (kinder)animatie en ook leuk gaan shoppen in ons centrum.

Bornem heeft alweer heel wat leuks voor je in petto. Eind september presenteren we een nieuwe banner aan de post met ons najaars- en winterprogramma, dat er ook veelbelovend uitziet.

 
Gepubliceerd op 21 jun 2019
Nieuwsoverzicht
ZomerBeurm

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
communicatie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Deel deze pagina