Oproep deelname Kunst in de Hof van Aline

De cultuurraad van Bornem organiseert opnieuw een kunstmarkt in de Hof van Aline tijdens het pinksterweekend. Heb je zin om je kunst te tonen? Lees dan snel verder!

De kunstmarkt vindt plaats op zondag 19 en maandag 20 mei 2024, telkens van 11 tot 18 uur. Bij je inschrijving kan je aangeven welke dag(en) je verkiest.

De hof van Aline ligt tussen het Kroeske en de Scheldedijk. Langs de J. Hammeneckerstraat wordt een verbinding gemaakt met de tent van het Palingfestival. 

De kunstmarkt staat open voor kunstenaars die hun eigen of ander authentiek werk tentoonstellen. Je krijgt ongeveer 4 lopende meter ter beschikking om je kunst te laten zien. De organisatie voorziet een tafel en een stoel, zelf zorg je voor een deken of tentje. Je hoeft je discipline niet actief tentoon te stellen, maar het wordt wel op prijs gesteld. Je moet ook te allen tijden aanwezig zijn.

Inschrijven kan gratis via het online inschrijvingsformulier. Bij je inschrijving stuur je drie (digitale) foto’s mee die een feitelijke representatie zijn van het soort werk dat je op de kunstmarkt tentoonstelt. Je krijgt een bericht als je geselecteerd bent.

Opgelet: je inschrijving is gratis, maar pas definitief na betaling van een waarborg van 20 euro op het rekeningnummer BE 25 7332 0907 met vermelding “Kunstmarkt 2024 + naam deelnemer”. Deze waarborg krijg je na de kunstmarkt terug. 

Meer info:

Gepubliceerd op 17 jan 2024
Nieuwsoverzicht
Kunstmarkt

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 49
e-mail
cultuur@bornem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina