Bornem Factor 24: Zet je zomer in beweging!

Jouw zwoelste zomer start in Bornem, want dit jaar hebben we maar liefst 21 bekende artiesten voor jou in petto.

En dan hebben we het enkel nog maar over onze Zonnekloppers, 50 jaar Kinderboerderij en Dag van de Bornemnaar. Daarnaast hebben we nog een goed gevulde kalender van zomerse buitenactiviteiten. Begin juni ontvang je een flyer in je bus waarin alle activiteiten staan, zodat je niets hoeft te missen. 

De volledige kalender vind je binnenkort ook terug op ze pagina. 

ZONNEKLOPPERS  

Ook dit jaar werken we samen met vzw Into The Night Events voor 3 magische vrijdagavonden op unieke locaties.

Starten doen we op 28 juni in Breeven met o.a. Gene Thomas en Jelle van Dael, ex-Lasgo.
Op vrijdag 12 juli is het park van kasteel d’Ursel in Hingene het wondermooie sprookjesdecor waar o.a. Cookies And Cream, Jasper Erkens en Jeroen Delodder optreden.
Eindigen doen we op de voetbalterreinen van FC Mariekerke op 26 juli met o.a. Eva De Roo ft. Double D en de winnaars van VTM-programma's The Voice Kids: Sikudhani en Starstruck: Mother Mercury (Queen-coverband).

Je bent telkens welkom vanaf 18 uur tot 2 uur (tot middernacht aan het kasteel van Hingene).  

50 JAAR KINDERBOERDERIJ 

Een extra feest dit jaar, want we vieren 50 jaar kinderboerderij en dit op donderdag 15 augustus van 11 tot 22 uur.  

Je kan er die dag van alles beleven, van een pensenkermis, (volks)spelen en kinderanimatie tot toffe worskhops en ambachten ontdekken. We nodigden ook enkele topartiesten uit om die dag samen met ons te vieren: Les Copines, Belle Pezez en 2 Fabiola, allemaal met liveband. Breng je dansbenen zeker mee.

DAG VAN DE BORNEMNAAR 

Ben je klaar voor de vierde editie van ons bekendste Bornemse feest? Een familiedag, georganiseerd door en voor de Bornemnaar, maar natuurlijk is iedereen welkom op zondag 1 september van 13 tot 20.30 uur in Breeven!

Met een grote centrale drankentoog, uitgebaat door de verenigingen, meer dan 50 kraampjes met eten, drank, informatie, worskhops van Bornemse verenigingen, springkastelendorp, exclusieve grote glijbaan, knotsgekke animatie voor jong en oud. Deze 4 topartiesten maken de dag compleet met swingende optredens: Ketnetband, Maksim, Laura Tesoro en Stan Van Samang.

Gepubliceerd op 10 apr 2024
Nieuwsoverzicht
BF

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 08
e-mail
evenementen@bornem.be

Van maandag t.e.m. vrijdag telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. 

Deel deze pagina